Site Logotype

Tekutý facelift? Áno, aj to dokážeme!

Celková filozofia estetickej medicíny sa už zmenila, našťastie! Kedysi to bolo o tom, že sme riešili konkrétnu vrásku, dnes modelujeme tváre a starostlivosťou zlepšujeme kvalitu kože, aby bola dlhodobo zdravá.

Kyselina hyalurónová je absolútny „game changer“, nielenže dodáva našej koži mladistvý vzhľad a elasticitu, ale dokáže aj doplniť sa vekom strácajúce objemy. A mladosť je práve objem! Nie priveľa, nie primálo, tak akurát a na to slúži know how každého dobrého doktora.

Prečo je kyselina hyalurónová neprekonateľná? Významne sa podieľa na hydratácii pokožky. Pri starnutí totiž o kyselinu prichádzame, a dôsledkom je  ochabovanie a postupný nárast počtu vrások. Ako výplň vrások robí aplikácia kyseliny divy, a je jedným z najúčinnejších a najbezpečnejších prístupov v dnešnej estetickej medicíne. Jednoduchý zákrok, minimum diskomfortu, účinok okamžitý, a môžete sa hneď vrátiť do života.

Čo všetko dokáže?

  • korekcia jemných aj hlbokých vrások, vrátane krku a dekoltu
  • doplnenie objemov tváre, modelovanie brady, sánky, líc
  • korekcia radiálnych okoloústnych vrások
  • korekcia asymetrií a jaziev
  • zväčšenie objemu pier a modelácia pier, aj ústnych kútikov
  • korekcia nosa
  • úprava kruhov pod očami
  • modelovanie rúk – hydratácia a revitalizácia

Krása je aj o symetrii. Dobrá doktorka vyčaruje kyselinou zvýraznené kontúry, jemne doplnený objem, zdravú a pevnú kožu. Presne vie, koľko mililitrov vpichnúť, a pri miernom poklese tváre to urobí WAU efekt. Výsledok je dokonalý a hlavne prirodzený. Žiadne napumpované líca, pri ktorých ženy vyzerajú ako sysle. Objednajte sa na konzultáciu u našej špecialistky na výplne, MUDr. Kláry Kocsisovej. Spolu nájdete cestu, ako vrátiť vašej tvári sviežosť a mladistvosť.

Zarezervujte si svoje termíny – volajte 0948 204 962  alebo nám napíšte info@mazrekumedical.com

Radi Vám odpovieme na Vaše otázky ohľadom ošetrení alebo poradíme ohľadom niektorého z našich produktov na e-shope

sledujte nás na IG mazrekumedicalFB Mazreku Medical

ŽI ŽIVOT PODĽA TVOJICH PREDSTÁV