Site Logotype

Stará dobrá MEZOTERAPIA! Ihličky sú zdroj krásy aj mladosti

Prečo ju máte chcieť? Lebo je osvedčená, efekt fantastický a rýchly a môžete si ju dopriať kedykoľvek – napríklad aj cez víkend, počas našich nových termínov! A ešte je tu aj veľmi príjemná cena!!

Mezoterapia patrí medzi najpopulárnejšie estetické zákroky, významne zlepšujúce kvalitu kože. Určite ste už počuli názov Injector a je to práve on, kto dopraví aktívne látky ako kyselinu hyalurónovú, vitamíny a boostery kolagénu priamo do kože a zaistí tak okamžitú hydratáciu. Obľúbené ošetrenie tak rieši:

  • Omladenie tváre
  • Hlboké vrásky
  • Jemné vrásky
  • Vrásky okolo očí

Tajomstvo úspechu mezoterapie sa ukrýva v ihlách. Pomocou nich dokážeme v pokožke stimulovať prirodzenú ochrannú funkciu, ktorá sa vekom spomaľuje. Jemnými vpichmi dostanú nervové zakončenia signál, že pokožka bola poranená a spustia proces hojenia. Cez ranky, ktoré sme počas zákroku spôsobili sa použité sérum dokáže penetrovať hlbšie, a tým pádom je aj omnoho účinnejšie. Pri klasickej aplikácii séra sa množstvo aktívnych látok stráca práve transferom do hlbších vrstiev pokožky. Po mezoterapii získate z rovnakého séra omnoho väčší efekt, nakoľko ranky uľahčujú prienik, a vy máte vyššiu koncentráciu biologicky aktívnych látok v pokožke. Používané ihly sú dostatočne tenké a malé, aby bolo ošetrenie efektívne, zároveň sú jemné a nespôsobujú poškodenie ani poranenie pokožky.

Injector slúži aj na ďalšie skvelé ošetrenia, ktoré už roky nemajú konkurenciu:

Aquashine – botox efekt bez botoxu!- na okamžitú regeneráciu a lifting, vrásky, hyperpigmentácie a jazvičky po akné

Plazmaterapia – na hlboké vrásky, akné, jazvy, strie, ale aj vypadávanie vlasov, lieči, vyživuje, skrášľuje.

Skinbooster –  zasieťovaná kyselina hyalurónová, mladšia, hydratovanejšia a pružnejšia pokožka, ošetrenie vhodné na dehydrovanú pleť, ako prevencia starnutia pleti, redukcia a vyhladenie vrások.

 

Radi Vám odpovieme na Vaše otázky ohľadom ošetrení alebo poradíme ohľadom niektorého z našich produktov na e-shope

Zarezervujte si svoje termíny – volajte 0948 204 962  alebo nám napíšte info@mazrekumedical.com

ŽI ŽIVOT PODĽA TVOJICH PREDSTÁV